Faller AMS Club Sweden
Links
Medlemssida
Till Startsidan

Michael Magnusson, har renoverat sin gamla 4971-anläggning
  


Vy från banans ena sida...och en från andra sidan. Banan ligger tom och öde i väntan på dagens race. Inget tycks störa.........Menvafanurå..?! Se för böveln till att få bort semesterfirarna fortare än kvickt!Bilarna är ute och kör några uppvärmningsvarv.Taunus 20M passerar viadukten.På väg in i depån för ytterligare justeringar.Full gas uppför backen. Sjön ligger spegelblank.Ett av sjöns tillflöden passerar en vattenkvarn på dess väg.Ett par Riva-båtar har lagt till vid båthuset. Muskelknutten på fördäck skrevar allt vad han kan.Åter till bilarna.Tätt i hårnålen.Två mindre klungor har redan bildats.Skogens konung ser intresserat på när bilarna passerar.
Bara han håller sig i skogen så går allt nog bra.En campare dricker en öl till frukost och njuter av bilarna som passerar förbi.
(Om han inte ser någon Amazon passera förbi så står det en snett bakom honom)Även borgen B-4961 har fått sig en överhalning.Villa "Tessin" B-271 får ju inte saknas på en riktig Faller-anläggning.När vi ändå rabblar artikelnummer så fortsätter vi med B-219, det klassiska pensionatetFord 20M Kupé och Porsche 911.Michael har även låtit järnvägen få vara med på ett litet hörn.
(Naturligtvis är det Märklin, det skall ju vara så skalenligt som möjligt)Någon vill prova sin Ford Galaxie på banan. Det går nog bra....kanske.
Väghållning var ju inte direkt amerikanska bilars främsta försäljningsargument.En pittoresk gångbro.Avslutningsvis en översiktsbild på hela banan.

Till Startsidan Till toppen på sidan