Faller AMS Club Sweden
Links
Medlemssida
Till Startsidan

Bo Jansons kompletta Märklin- & Faller AMS-anäggning Först en vy över anläggningens vänstra sida...........och en sedan en vy över högersidan av anläggningen.Flygfoto över serpentinvägen uppför berget som slutar i en vändslinga på bergets topp
Jaguar E-Type med husvagn är det inte ofta man ser.Vi fortsätter att flyga mot högersidan av anläggningen.........och passerar bangården och Gamla Stan.


Här har vi kommit ytterligare en bit och ser tre olika Opel-bilar i korsningen.Vi avslutar flygturen med en bild på Övre Station och dess ramp för "Bil på Järnväg".Här har vi kommit ner på jorden och ser en MB Pagoda som kör av järnvägsrampen.Ford Taunus 20M och BMW 2000 CS på väg att passera stadsporten.
Märklins TGOJ-diesel(art.nr.3138) står beredd för rangertjänstgöring.De tre Opel-bilarna som vi såg på flygfotot. Kapitänen och Diplomaten från Faller.
Rekorden kommer däremot från Bauer. Tankbil på väg till bensinstationen för att fylla på dess tankar.Citroën-fantaster på väg hem med det senaste fyndet.Här möter våra Citroën-vänner en VW Beetle.En VW 1200 på väg att köra på biltransportsvagnen.Serpentinvägen och dess livliga trafik.

Vi fortsätter till andra sidan av anläggningen där Neustadt ligger med järnvägsstation och modernare bebyggelse. Trådbussar från Eheim gör en insats för kollektivtrafiken.
Med hjälp av speglar så blir anläggningen genast mycket större.

Trådbussen väntar på att bilarna skall passera.

Avslutningsvis en bild på några olika VW-bilar vid Shell-tappen och hållplats för trådbussen till vänster i bild.

Till Startsidan Till toppen på sidan